Til “det offentlige”

Staywarm køreposer ønsker ikke blot at være endnu et hjælpemiddel, som bliver en udgift for Kommunen. Der er fordele at hente hjem ved at investere i en Staywarm kørepose.

Staywarm køreposen forebygger sygdom og indlæggelser, hvilket ofte ses hos fx. muskelsvindspatienter. Derudover begrænser køreposen smerter hos muskelsvindspatienter, som bliver yderligere smertepåvirket når de fryser.

Saywarm køreposen vil også kunne være en erstatning for en håndvarmer, som er en større investering end Staywarm køreposen. Brugeren har hænderne under køreposen og de forbliver derfor varme.

Ligeledes vil et eksternt joystick kunne undværes i nogle tilfælde, da brugeren ikke ville blive så afkølet at hjælperen bliver nødt til at køre stolen.

Ofte bevilliges oliefyre til handicapbusser. Disse vil blive overflødige i mange tilfælde hvis borgeren bevilliges en Staywarm køreposen, da borgeren holdes varm af køreposen i bilen. Et oliefyr er en større investering, som også udgør risikoen for betydelig udgifter til reperationer. Derudover er oliefyre ikke en klimavenlig løsning.

Gængse køreposer holder ikke brugerne varme, primært fordi brugerne ikke afgiver nok varme til at opvarme luften i posen. Specialsyede køreposer med dun, koster op til 6000kr. uden at løse opgaven tilstrækkeligt, og langt de fleste kørestolsbrugere fortæller at de har en kørepose liggende, som de aldrig bruger. Staywarm køreposen løser disse problemer.

Priser fra 8500 kr. ex. moms